Четверг , 25 Апрель 2024
Разное

Штаб ООС: російські окупанти цілеспрямовано обстріляли будинки мирних жителів

Сьогодні, 2 березня, збройні формування Російської Федерації вкотре свідомо пішли на загострення ситуації на лінії зіткнення, при цьому зумисно порушуючи усі існуючі домовленості з припинення вогню. Про це повідомляє Операція об’єднаних сил / Joint Forces Operation.

Російські окупанти цілеспрямовано обстріляли населений пункт Красногорівка у Мар’їнському районі Донецької області. Противник вів вогонь на ураження по будинкам мирних жителів із застосуванням мінометів калібру 120 мм, чудово розуміючи, що обстріли становитимуть загрозу життю та здоров’ю цивільного населення. Внаслідок розриву міни поблизу будинку вибуховою хвилею вибито віконне скло, осколками якого було поранено одного мешканця. Жителю оперативно надали медичну допомогу.

Такі зухвалі дії російських окупантів зайвий раз свідчать про їхню зацікавленість у подальшій ескалації конфлікту на сході України.

Підрозділи ООС для подавлення вогню противника та припинення збройних провокацій використовували наявні вогневі засоби та дали по російським окупантам адекватну відповідь, наносячи ефективне вогневе ураження. Втрати противника уточнюються.

Командування операції Об’єднаних сил наголошує, що жоден акт агресії і в подальшому не залишиться без належної відповіді.

«Вечірні Вісті»

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Лёгкий рецепт кружевных пасок-краффинов

Кружевные паски-краффины выглядят довольно необычно, ведь они напоминают одновременно кекс и круассан.

Какие растения нужно срочно обрезать, чтобы они пышно цвели?

Дачники и огородники в весеннюю пору активно занимаются обрезкой кустов и деревьев.

Учёные показали как меняется внешность человека если спать меньше 7 часов

Недостаток сна в современном мире является обыденной вещью.

Рецепт домашнего салата с печенью, но без картошки

Салат с печенью - вкусное и полезное блюдо, которое легко приготовить.