Четверг , 18 Апрель 2024
Общество

“Гендер – це вигадка”: викладачка зі Львова спровокувала гомофобний скандал. ВІДЕО

Викладачка зі Львова осоромилася гомофобними висловлюваннями / фото @andrew . semko

Викладачка Національного університету “Львівська політехніка”, 39-річна кандидатка наук Ольга Мер’є роками транслює студентам, що гендер – це вигадка, а люди з нетрадиційною сексуальною орієнтацією – хворі, яких потрібно лікувати.

Цього разу студенти вирішили записати її заяви, пише РБК-Україна.

“Ось яку лекцію 29 березня проводила Мер’є Ольга Валеріївна… Розповідала про те, що гендер – це вигадка, харасмент – це тільки для геїв і лесбійок, і якщо ви себе такими вважаєте, то вас треба лікувати. І це вона транслює студентам вже роками”, – розповіли студенти.

Почалося все з того, що одна зі студенток вирішила написати наукову роботу на тему сексуальних домагань, гендеру, і винести проблеми харасмента, в тому числі щодо представників ЛГБТ.

“Зґвалтування та сексуальне насильство – це одне, гендерна нерівність – це зовсім інше. І взагалі, людина, яка ввела поняття “гендер”, пізніше написала, що це було зроблено за фінансову вигоду, і насправді, ніякого гендеру не існує. Нам це просто впарюють”, – сказала Мер’є. 


У підсумку вона заявила, що буде виступати проти теми, яку обрала студентка, І прямо запитала її про сексуальну орієнтацію.

“Люди, які сповідують християнські цінності, перш за все, розуміють, що це хворе суспільство. Тобто, якщо хтось позиціонує себе, як гей, або лесбійка, це людина, у якої нездорова психіка, і це людина, яку треба лікувати. Нам не потрібно впарювати, що ми повинні їх розуміти, ми не повинні їх розуміти, ми їх повинні лікувати”, – заявила Мер’є.

“Вечірні Вісті”

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Какие болезненные симптомы никогда нельзя игнорировать? Предупреждение врачей

Боль - явный признак того, что со здоровьем происходит что-то не то.

Маск предложил ввести плату за первую публикацию в Twitter для борьбы с ботами

Илон Маск предложил борьбу против ботов в Твиттер благодаря плате за пост.

Как уберечь блонд и избежать желтизны волос?

Для того чтобы получить идеальный блонд без желтизны необходимо придерживаться нескольких правил,...

Как понять что ваши отношения разрушаются?

Самое начало отношений для всех кажется настоящим счастьем.