Вечерние Вести

Який код Морзе актуальний у Hamster Kombat 19 липня?

Гравці Хамстер Комбат почали запроваджувати новий код Морзе. Вони одержують мільйони монет, які дарують щоденні квестові механіки, повідомляють “Вечірні Вісті” з посиланням на проект.

Гравці проекту Хамстер Комбат, який працює в месенджері Телеграм, постійно майнуть монети для того, щоб розвивати власні віртуальні криптовалютні біржі. Це можна робити різними способами. Найпростіший метод – кликання на хом’яка. Воно не вимагає ніяких додаткових дій, крім того, як заходити періодично протягом дня в гру і тапати хом’яка.

Також є методи отримання мільйонів монет, щоденні квести, один з яких – код Морзе. Гравці повинні розгадати приховане слово на абетці Морзе. За виконання цього квесту гравець отримує один мільйон монет.

Для того, щоб отримати монети, потрібно перейти в спеціалізований режим, в якому тапи сприйматимуться грою як точки і тире. Після цього починається введення коду. Важливо розуміти, що правильне введення букви демонструється її появою над хом’яком. За помилки все слово потрібно буде починати заново.

Актуальний код Морзе на сьогодні це:

Вже названо важливе оновлення у Hamster Kombat.

Exit mobile version