Вечерние Вести

Важливе оновлення у Hamster Kombat

Ініціативний проект Hamster Kombat 6 червня отримав апгрейд, який додає нових можливостей для геймерів. Ці можливості є унікальними бонусами у вигляді десятків тисяч монет. Також це бустери та інші нагороди, які можуть отримати гравці Hamster Kombat, повідомляють “Вечірні Вісті” з посиланням на Hamster Kombat.

Проект поповнився трьома комбокартами. Вони даватимуть гравцям можливість отримати великі обсяги монет. Головне значення комбо-карт це унікальні характеристики кожного екземпляра. Вони можуть кардинально змінювати ігровий процес, даючи геймерам певні переваги.

Інтерес для гравця

Постійне оновлення даного ігрового ресурсу змушують гравців на регулярній основі повертатися в гру для того, щоб переглядати та коригувати свою стратегію, ґрунтуючись на актуальному наборі карток. Це вносить інтерес та непередбачуваність до ігрового досвіду.

Комбо-карти доступні з 15:00 за київським часом 6 червня дають можливість гравцям отримати до 5 мільйонів монет. Багато гравців ухвалили рішення про те, що не варто упускати цю можливість і приєдналися до активного використання нової механіки.

Бонуси

Новачки Hamster Kombat так само отримують бонус. На старті вони одержують 25 000 монет, що дає хорошу можливість для того, щоб відразу увійти в гру почати її освоєння.

Таким чином новачки зможуть у найближчій перспективі дістатися рівня більш розвинених гравців.

Лістинг та розвиток проекту

Hamster Kombat продовжує показувати стрімкий розвиток, і найближчим часом планується запуск лістингу токенів HMSTR. Вони будуть актуальні одразу на кількох криптовалютних платформах вже наступного місяця.

До списку даних платформ входять: BINANCE, OKX, ByBit, BingX, GateIO, WhiteBit.

Hamster Kombat — перспективний клікер, який навчає економіці.

Exit mobile version