Site icon Вечерние Вести

Україна може утримувати територію у Курській області ще кілька місяців

Військові у полі

Україна може утримувати територію у Курській області ще кілька місяців

За оцінками американських чиновників, Україна зможе утримувати територію в Курській області Росії кілька місяців або довше, повідомляють “Вечірні Вісті” з посиланням на Bloomberg.

Російські війська поки що зробили лише обмежені контратаки та зосереджені на сході України, що дозволяє українським силам підтримувати постачання до регіону. ЗСУ також отримують стабільне постачання артилерійських боєприпасів завдяки допомозі союзників. Президент України Володимир Зеленський вважає, що території, що утримуються, можуть стати розмінною картою на переговорах з Росією, хоча терміни цих переговорів поки невідомі, оскільки Володимир Путін не демонструє готовності до діалогу.

За даними Bloomberg, Зеленський, можливо, готується до більш гнучкого підходу до пошуку шляхів завершення війни. Україна також розробляє плани на зиму та наступний рік, включаючи створення додаткових бригад. У Курській області серйозних поступів з обох сторін немає. Україна планує провести друге засідання Саміту світу із залученням Росії, але без двостороннього діалогу. У ЦПД заінтригували заявою про бої в Курській області.

Українські десантники підбили сучасну російську БМД-4 у Курській області.

Exit mobile version