Site icon Вечерние Вести

Росіяни пішли на штурм у Курській області: Десантники знищили та взяли в полон окупантів

Військовий з мінометом

Росіяни пішли на штурм у Курській області: Десантники знищили та взяли в полон окупантів

У Курській області росіяни спробували штурмувати позиції українських десантників, знімаючи відео про свою “хоробрість”, повідомляють “Вечірні Вісті” з посиланням на Десантно-штурмові війська ЗСУ.

В атаці брали участь найманці зі 155-ї бригади морської піхоти та спецпідрозділу “Ахмат”, проте їхня впевненість швидко зникла на полі бою. Українські військові знищили всіх нападаючих, крім двох, які здалися в полон. Полоненим надали медичну допомогу.

Українська армія веде наступ у Курській області вже кілька місяців. За цей час російські війська втратили понад 17 тисяч солдатів, а близько 700 людей було взято в полон.

Тим часом Росія залучає війська з Північної Кореї. За даними, вже до 28 жовтня Курська область прибудуть 5 тисяч північнокорейських солдатів з “елітних” підрозділів. Супутники Південної Кореї раніше зафіксували переміщення військ КНДР до Росії, включаючи 1500 спецназівців у Владивостоці. Загалом КНДР відправила до Росії 12 тисяч військових. Українські десантники взяли штурмом позицію окупантів у Курській області.

Україна може утримувати територію у Курській області ще кілька місяців.

Exit mobile version