Site icon Вечерние Вести

У Букінгемському палаці заявили, що Єлизавета II давно не зустрічалася з Борисом Джонсоном та принцем Чарльзом

Королева Великої Британії Єлизавета востаннє бачила прем’єр-міністра Бориса Джонсона, який отримав позитивний результат тесту на коронавірус, понад два тижні тому, 11 березня, і наразі вона почувається добре. Про це повідомив Букінгемський палац у п’ятницю, 27 березня.

“Королева востаннє бачила прем’єр-міністра 11 березня і слідує всім відповідним радам щодо її благополуччя”, – сказав представник палацу. Про це в п’ятницю повідомило агентство Reuters.

93-річна королева наразі перебуває у Віндзорському замку, розташованому на захід від Лондона, зі своїм чоловіком, 98-річним принцом Філіпом, і невеликою кількістю персоналу. Як повідомило видання, в середу, 25 березня, Єлизавета була зображена на фотографіях, де розмовляла по телефону, коли проводила свою регулярну щотижневу аудієнцію з Джонсоном віддалено.

Варто зазначити, що це не перший епізод в житті Її величності, коли вона контактувала з людиною, у якої пізніше виявляли коронавірусну інфекцію. Так, 25 березня стало відомо, що тест на COVID-19 дав позитивний результат у 71-річного принца Чарльза. Спадкоємець престолу вирішив самоізолюватись в шотландському маєтку з дружиною. При цьому, як повідомляє Букінгемський палац, королева Великобританії Єлизавета II бачилася з принцом Чарльзом востаннє 12 березня.

 

aspi.com.ua

Exit mobile version