Site icon Вечерние Вести

Грета Тунберг заявила, що перехворіла на коронавірус

Шведська кліматична активістка Грета Тунберг заявила, що перехворіла на коронавірус.

Про це вона написала у Facebook.

“Останні два тижні я залишалася в самоізоляції. Коли я повернулася з поїздки по Центральній Європі, я ізолювалася (у позиченій квартирі подалі від матері та сестри), оскільки кількість випадків COVID-19 (наприклад, у Німеччині) була схожа на початкову Італію. Приблизно десять днів тому я почала відчувати деякі симптоми, точно у той самий час, що і мій батько, який їхав зі мною з Брюсселя. Я відчувала втому, було тремтіння, біль у горлі і кашель. Мій тато відчував ті ж симптоми, але набагато інтенсивніше і з лихоманкою.

У Швеції ви не можете перевірити себе на COVID-19, якщо вам не потрібна швидка медична допомога. Всім, хто почуває себе погано, кажуть залишитися вдома та ізолювати себе.

Тому мене не перевіряли на COVID-19, але, мабуть, у мене це було, враховуючи сукупність симптомів та обставин.

Зараз я в основному одужала… Я майже не відчувала себе хворою. Моя остання застуда була набагато гірша за цю! Якби вірус одночасно не мав хтось інший, я б навіть нічого не підозрювала. Тоді я б просто подумала, що відчуваю незвичну втому і трохи кашляю.

І саме це робить його набагато небезпечнішим. Багато (особливо молоді) можуть взагалі не помічали жодних симптомів або мати дуже легкі симптоми. Тоді вони не знають, що у них є вірус, і можуть передати його людям із груп ризику”, – написала Грета.

rubryka.com

 

Exit mobile version