Вечерние Вести

Війську передали два оновлені танки “Булат”. ФОТО

Завод імені В. О. Малишева відвантажив замовникові чергову партію із двох відремонтованих і модернізованих танків БМ “Булат”

Про це повідомляє пресслужба “Укроборонпрому”, до складу якого входить згадане державне підприємство.

“Ми не лише провели заводський ремонт машин за технічним станом, але й установили сучасне обладнання із покращеними характеристиками”, – зазначив генеральний директор заводу Василь Крилас.

За його словами, “завдяки новій радіостанції та сучасним засобам навігації наші військові зможуть зручніше й оперативніше здійснювати координацію дій і зв’язок між екіпажем та командуванням”.

Читайте також: Посол окреслив військову допомогу, на яку Україна може розраховувати від США

“Сучасні прилади прицілювання та спостереження дадуть змогу ліпше контролювати ситуацію, зокрема, в нічний час доби”, – додав Крилас.

Також у повідомленні йдеться про те, що відновлені “Булати” успішно пройшли всі необхідні полігонні випробування.

Так, бойові машини здолали відстань у 100 кілометрів і продемонстрували при цьому “відмінну роботу під час руху, гідні результати стрільб та інших полігонних тестувань”.

Після приймально-здавальних випробувань оновлену техніку передали Міністерству оборони України.

На заводі Малишева наголосили, що станом на липень 2020 року виконали 50% державного контракту із дотриманням обумовлених строків.

Читайте також: Для “посилення режиму припинення вогню” від ЗСУ вимагають дотримуватися заходів, що суперечать законові – Бутусов

“Булат” – основний бойовий танк, яким послуговуються в танкових військах ЗСУ, нагадує УП. Ця бойова машина – глибока модернізація танка Т-64Б.

Протягом останніх чотирьох років на ДП “Завод імені В. О. Малишева” відремонтували після пошкоджень на фронті російсько-української війни й передали до нашого війська понад пів сотні “Булатів”.

“Вечірні Вісті”

Exit mobile version