Site icon Вечерние Вести

Меган Маркл стала найвпливовішою знаменитістю 2019 року

Американський сайт Lyst використав дані 104 мільйонів онлайн-покупців, щоб вибрати 10 найвпливовіших “костюмерів” – зірок, чий стиль викликав найбільші сплески в пошуку речей, їх продажах, згадках в новинах і соціальних мережах в 2019 році. Перше місце зайняла Меган Маркл. Наряди герцогині Сассекської в середньому підвищували попит на схожі речі на 216%. Після того, як в королівській поїздці до Південної Африки вона змінила кілька суконь-сорочок, популярність цієї категорії зросла на 45%.

Друге місце в рейтингу дісталося 23-річному акторові Тімоті Шаламе. Зірка фільмів “Клич мене своїм ім’ям”, “Король” і “Гарний хлопчик” вразив публіку блискучою жилеткою-нагрудником від Louis Vuitton на врученні премії “Золотий Глобус”, а також сріблястим костюмом Haider Ackermann на прем’єрі фільму “Король”.

Третю сходинку посіла актриса Зендая. Після того, як вона з’явилася на балу Met Gala в казковому платті Tommy Hilfiger, бренд почали шукати на 54% частіше.

Також в десятку найвпливовіших стильних зірок увійшли Біллі Айлиш, Карди Бі, учасниця К-поп групи Blackpink Ліза, Кайлі Дженнер, співачка Ліззо, Гаррі Стайлз та Біллі Портер.

lt.ogo.ua

Exit mobile version