Вторник , 23 Апрель 2024
Общество

Юлія Тимошенко в День матері: Згадайте, подзвоніть, любіть!

Про мам можна говорити лише словами чистої любові. Адже мама – це і є любов і тепло, добро і світло… Мами – це щастя й енергія життя на планеті.

Про це йдеться у привітані Голови партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко з нагоди святкування Дня матері, яке вона розмістила на своїй сторінці у Facebook.

«Якось в інтерв’ю іноземний журналіст сказав: «Вас називають залізною жінкою української політики…» Я йому відповіла: «Справжня залізна жінка – це моя мама. Але не у політиці, а взагалі у житті…» Я дякую тобі, рідна матусю моя, за все твоє терпіння, за твою турботу. За твою неймовірну силу і мудрість. За твою величезну любов…», – написала Юлія Тимошенко.

Лідер «Батькіщини» переконана, що материнська любов – це та сила, яка невпинно захищає людей та балансує добро на землі. У святковий день, Юлія Тимошенко закликала подякувати усім мамам і згадати тих, кого вже немає поруч.

«Давайте сьогодні подякуємо всім нашим мамам. Давайте згадаємо теплим словом їх, коли вони вже не з нами. Давайте побажаємо мужності тим мамам, які сьогодні чекають на своїх дітей. Тим мамам, чиї діти сьогодні боронять нашу Україну від ворогів. А особливо тим – чиї діти загинули за Батьківщину, зникли безвісти, перебувають нині у полоні… Це додасть віри, це додасть сили… Давайте зателефонуємо своїм мамам, поговоримо з ними. Це дуже важливо. Це береже їх і береже нас! Згадайте, подзвоніть, любіть…», – закликала Юлія Тимошенко.

 

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

От каких продуктов не стоит отказываться на диете?

Многие хотят похудеть и садятся для этого на диеты.

Как справиться с сезонной аллергией? Советы аллергологов

Для людей, которые страдают аллергией любого формата, начало весны и лета может...

Как безболезненно завершить отношения? Советы психологов

Разрыв отношений - всегда о боли и полученном опыте, который травмирует человека.

Почему не стоит говорить человеку “Будь здоров”? Объяснение психолога

Когда люди слышат что кто-то чихнул, зачастую все отвечают ему "Будь здоров",...