Пятница , 19 Апрель 2024
Общество

99-річний ветеран війни зібрав 33 мільйони євро для лікарів. Тепер він очолив британський чарт

Пам’ятайте Тома Мура, 99-річного британського ветерана, який зібрав мільйони фунтів на благодійність, просто ходячи навколо саду? Тепер Том ще крутіший, адже він очолив британський чарт.

Том Мур – справжній британський герой цього місяця. В середині квітня він отримав світову популярність завдяки дуже успішній благодійній акції.

Том пообіцяв, що до свого дня народження, яке у нього в кінці квітня, 100 раз обійде свій 25-метровий сад без сторонньої допомоги. Таким чином він хотів зібрати 1000 фунтів.

У соцмережах оцінили вчинок дідуся і трохи перевиконали план – зараз йому задонатили майже 30 мільйонів фунтів (трохи більше 33 мільйонів євро).

Тепер він встановив новий рекорд. Спільно зі співаком Майклом Боллом і співробітниками національної служби охорони здоров’я Великобританії 99-річний ветеран записав кавер на пісню You’ll Never Walk Alone.

Спочатку трек швидко потрапив до п’ятірки чарту Великобританії. Тоді їм вирішив допомогти співак і продюсер The Weeknd, який очолював топ з треком Blinding Lights.

У своєму Twitter він закликав підписників з Британії качати пісню Мура, щоб вивести його на перше місце до його сторічного ювілею. І у них вийшло! Тепер 99-річний ветеран став найстаршим виконавцем в історії, який займав перше місце в чарті.

 

nv.ua

 

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

10 ошибок, из-за которых отношения летят кувырком

Иногда отношения между людьми не складываются вне зависимости от усилий любого из...

Что говорит о скором разрыве отношений? Объяснения психологов

Разобраться в отношениях бывает сложно, особенно, если происходят настораживающие либо странные вещи.

В каких ситуациях лучше промолчать? Мнение психологов

Есть ситуации в жизни, когда человеку лучше молчать нежели что-либо сказать.

Украинцев просят экономить свет, рекомендации энергетиков

Жителей Украины призывают к экономии электрической энергии.