Site icon Вечерние Вести

Побудувати нові дороги та відродити галузь, – Юлія Тимошенко підписала Меморандум з професійними об’єднаннями транспортників

Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко та лідери професійних об’єднань транспортників підписали Меморандум про співпрацю щодо втілення ефективної державної транспортної політики.

У документі описано системний підхід до реформування транспортної галузі.

Так, насамперед, необхідно провести інвентаризацію транспортних засобів державної власності, «зробити покроковий чіткий план, як діяти, щоб наш транспорт вийшов на рівень найбільш розвинутих країн Європи», переконана Юлія Тимошенко.

Голова партії також вважає за потрібне переглянути регуляторну політику для зменшення податкового навантаження, залучили інвестиції і кредитні ресурси, щоб модернізувати транспортні засоби, які має сьогодні Україна.

«Слід також переглянути технології і систему будівництва автомобільних доріг, бо якість доріг – неодмінна (умова) частина правильного і ефективного розвитку транспортної інфраструктури», – зауважила політик.

У спільних планах також відновлення українського флоту під національними прапорами та розвиток річкового транспорту.

«Ми починаємо розробляти покрокові дії, які слід зробити відразу після парламентських виборів і затвердження нового уряду», – підсумувала Юлія Тимошенко.

Зі свого боку Президент громадської організації «Український транспортний союз» Леонід Костюченко наголосив, що транспортники покладають великі надії на співпрацю з «Батьківщиною» та її лідером.

Представники професійних об’єднань транспортників також звернули увагу, що дострокові вибори несуть за собою не тільки обрання парламенту, а й керівництва держави, органів виконавчої влади на чолі з прем’єр-міністром.

«Ми розуміємо, що йдуть вибори майбутнього прем’єр-міністра. Сподіваємося, що Україна обере не тільки гідних парламентарів, що прем’єром буде фаховий і досвідчений політик, економіст, людина яка має реальний досвід і яка розуміє, як працює економіка», – сказав Голова Правління ВГО «Українська Таксомоторна Асоціація» Антонюк Андрій Сергійович.

У підписанні меморандуму також взяв участь другий номер у виборчому списку «Батьківщини» Сергій Тарута.

ba.org.ua

Exit mobile version