Site icon Вечерние Вести

У Трампа намагаються загорнути справу про вибори 2020 року та критикують прокурора

Дональд Трамп

У Трампа намагаються загорнути справу про вибори 2020 року та критикують прокурора

Адвокати Дональда Трампа намагаються закрити справу про його спроби змінити результати виборів 2020 року, стверджуючи, що спеціального прокурора Джека Сміта було призначено неконституційно, повідомляють “Вечірні Вісті” з посиланням на The Hill.

Команда Трампа подала клопотання у Флориді і тепер сподівається на успіх у Вашингтоні. Вони наполягають, що призначення Сміта без схвалення Сенату порушує Конституцію і вимагають скасувати всі його дії та заборонити подальші витрати його офісу.

Прокурор має дати письмову відповідь до 31 жовтня. Раніше його команда відкидала подібні звинувачення. 24 жовтня Трамп публічно розкритикував Сміта, назвавши його психічно нестабільним та пообіцявши звільнити його у разі перемоги на виборах.

Нагадаємо, у серпні 2024 року Джек Сміт висунув нові звинувачення проти Трампа, звинувачуючи його у спробах зірвати затвердження результатів виборів. Трамп відкинув усі звинувачення, назвавши справу політично вмотивованим втручанням у вибори. Харріс впевнена, що Трамп запропонує Україні здатися Путіну.

Трамп розповів про свої погрози Путіну через Україну.

Exit mobile version