Site icon Вечерние Вести

У Білгородській області евакуюють ще два населені пункти

Бєлгородська область

У Білгородській області евакуюють ще два населені пункти

У Білгородській області РФ оголошено евакуацію жителів із двох населених пунктів — Петрівки та Соловйовки — через регулярні обстріли, повідомляють “Вечірні Вісті” з посиланням на Telegram-канал губернатора Білгородської області В’ячеслава Гладкова.

За словами В’ячеслава Гладкова, рішення про закриття в’їзду в ці села та переселення мешканців було ухвалено на засіданні Оперативного штабу 8 жовтня. Місцеві жителі неодноразово скаржилися на обстріл.

Білгородська область межує з Харківською областю України і російські війська часто обстрілюють Україну з її території. Проте частина снарядів не долітає до України та потрапляє на російську територію, що спричиняє руйнування у прикордонних районах. У минулому в регіоні також було зафіксовано військові рейди “Русского добровольческого корпуса”, який виступає проти режиму Володимира Путіна.

Крім того, нещодавно в області сталися інциденти, пов’язані з підривами, у тому числі підрив залізничного складу та замінування гребель, у яких росіяни звинувачують Україну. Росіяни скинули на Білгородську область одразу три авіабомби за день.

Бої у Білгородській області викликали серйозні руйнування житлових будинків.

Exit mobile version