Site icon Вечерние Вести

Хто святкує День янгола 28 вересня?

Жовте листя

Хто святкує День янгола 28 вересня?

28 вересня 2024 року святкується День ангела для володарів імен Валентин, В’ячеслав, Георгій, Іван, Кирило, Макар, Марк, Нестор, Олександр, Остап, Ганна, Марія, Тетяна та Уляна, повідомляють “Вечірні Вісті” з посиланням на PolitExpert.

Цього дня прийнято вітати людей з цими іменами, адже згідно з православною традицією, кожна людина, ім’я якої відповідає святому, відзначає свої іменини. Кожне з цих імен має своє особливе значення та історію. Так, Валентин перекладається як “здоровий”, В’ячеслав – “здобув славу”, Георгій – “землероб”, а Іван означає “милість Божа”. Кирило в перекладі з давньогрецької означає “пан”, а Макар – “блаженний”. Остап перекладається як “стійкий”, Ганна – “добродушна”, а Тетяна – “упорядниця”.

Зазначається, що день ангела – це не лише можливість привітати близьких, а й нагадати кожному про його небесного покровителя, який береже протягом життя. Цього дня іменинників прийнято вітати теплими словами та побажаннями здоров’я, щастя та успіхів.

Привітати людей із цим днем ​​можна так:

“З Днем ангела! Нехай твій небесний охоронець завжди буде поруч, оберігаючи від усіх бід і даруючи радість та спокій”.

“Вітаю з іменинами! Бажаю міцного здоров’я, щастя та успіхів у всіх справах. Нехай твій ангел веде тебе правильним шляхом”.

Цей день ангела важливий для віруючих, оскільки пов’язує людину з її духовним покровителем, а вітання та добрі слова допомагають зробити цей день особливо світлим та радісним. Вже відомо яке свято святкують 27 вересня.

Нгадаємо як привітати близьких віруючих зі святом ангела-охоронця.

Exit mobile version