Site icon Вечерние Вести

Прогноз Євро-2024 Грузія-Чехія

DORTMUND, GERMANY - JUNE 18: Georges Mikautadze of Georgia celebrates after scoring a goal during the UEFA EURO 2024 group stage match between Turkiye and Georgia at Football Stadium Dortmund on June 18, 2024 in Dortmund, Germany. (Photo by Image Photo Agency/Getty Images)

У матчі другого туру групового етапу зустрінуться збірні Грузії та Чехії. Обидві команди програли перші матчі. Тим не менш, вони показали вражаючу гру, заслуживши компліменти, хоч і зазнали поразок, повідомляють “Вечірні Вісті” з посиланням на ua-football.

Команда Віллі Саньйоля проводить своє перше Євро в історії, і кожен матч стає для них особливою подією. У першому матчі забили свій перший гол на чемпіонаті Європи, відзначився Жорж Мікаутадзе.

Чехи під керівництвом Івана Гашека у першому турі зустрічалися із сильною обороною Португалії та, незважаючи на поразку, показали бойовий футбол. Їхня оборона та небезпечні контратаки ледь не принесли результату, але вони поступилися у компенсований час.

Передбачається результативна нічия з рахунком 2:2. Дві команди воліють грати використовуючи контратаки та вміють тримати удар після пропущених голів. Чехи мають більше досвіду на таких турнірах, але гра Грузії в першому турі вселяє довіру в їхній здатності дивувати.

Вже було сказано, що букмекери думають про гру Німеччина – Угорщина Євро-2024.

Exit mobile version