Site icon Вечерние Вести

Матч між “Дніпром-1” та “Зорею” закінчився результативною нічиєю

“Дніпро-1” втратив перемогу суперникам із луганської команди “Зоря” у 23-му турі української Прем’єр-ліги, повідомляють “Вечірні Вісті” з посиланням на результати гри.

Команди “Дніпро-1” та “Зоря” змогли зіграти на повну нічию з рахунком 2:2. Голи забили: Сваток, 48, Гуцуляк, 52, – Кирюханцев, 55, Горбач, 62.

Ближче до середини першого тайму суперники встигли обмінятись між собою напівмоментами. Гравець “Дніпра-1” Гуцуляк після того, як здійснив розворот, пробив у руки Сапутіну. Його луганський суперник після стінки з Волошином ударив під поперечину, проте супротивник зміг витягнути.

Перед перервою стався другий обмін практично голами. Вінгер “Дніпра-1” спробував завдати підступного удару з меж штрафного майданчика, але не зміг переграти воротаря. “Зоря” у свою чергу змістилися до центру та з флангу пробили Волинцю.

Перший гол був забитий після першої 45-хвилинки. Господарі поля забили одразу два голи. Це розбурхало луганську команду і після другого гола від суперників вони забили перший свій. Трохи після та другий, зрівнявши рахунок до кінця матчу.

“Дніпро-1” раніше підписав контракт із бразильським захисником.

Exit mobile version