Site icon Вечерние Вести

Анонс бою Вуса проти Ф’юрі, ставки букмекерів і де дивитися?

18 травня розпочнеться бій українського боксера Усика проти Ф’юрі. Букмекери вже зробили свої прогнози, повідомляють “Вечірні Вісті“.

18 травня 2024 року розпочнеться бій за звання абсолютного чемпіона світу з боксу. Бій буде проведено у Ріяді, Саудівська Аравія. За Київським часом не раніше 1:30.

Букмекери перестали ставити на позицію лідера “Циганського короля”. Боксери отримують приблизно рівні шанси від букмекерів. На перемогу британського боксера можна поставити із коефіцієнтом 1,95. Виграш українського спортсмена – 1,90.

Найменш ймовірний результат – нічия. Коефіцієнт оцінено у 15,00. Букмекери вважають, що на даний момент найімовірніший результат бою – перемога Усіка за очками – 3.00. Перемога українського боксера достроково – 6.00.

Перемога Ф’юрі на думку експертів – 3.30. Успіх Ф’юрі у вигляді нокауту оцінюється в 5,20.

Подивитися бій можна завдяки платформі Megogo. Для користувачів з України бій буде доступний на платній основі. Бій можна буде подивитися з підпискою Легка, Оптимальна, Максимальна, або Спорт.

Крім цього бій транслюватиметься на стрімінговому сервісі DAZN. Там він буде доступний за системою “плати та дивися”. Для того, щоб подивитися бій жителі України мають витратити 790 гривень.

Очікується, що бої основного карду розпочнуть орієнтовно о 19:00 за київським часом 18 травня. Трансляція бою Усік – Ф’юрі онлайн стартує приблизно о 1:30 за київським часом.

Ф’юрі вразив фанатів перед боєм проти Усика.

Exit mobile version