Вечерние Вести

Яке слово зашифровано кодом Морзе 29 липня у Hamster Kombat?

Гравці проекту Хамстер Комбат розпочали пошук нового кодового слова на абетці Морзе. Завдяки цьому щоденному квесту вони можуть здобути нагороду у вигляді мільйона монет, повідомляють “Вечірні Вісті” з посиланням на проект.

Для того, щоб розвивати свою віртуальну криптовалютну біржу, гравці Хамстер Комбат використовують різні методи видобутку внутрішньоігрової валюти – монет. Для цього можна використовувати основну механіку проекту – клікер, переклад на автоматичний заробіток завдяки постійному покращенню біржі, а також виконання щоденних квестів.

Одним із щоденних квестів, який дозволяє щодня отримувати мільйон монет за кілька хвилин це шифр Морзе. Суть цієї інтерактивної задачі для гравця – відгадати слово, яке загадали розробники та перевести його у формат коду Морзе.

Для цього потрібно перейти в спеціальний режим, після чого розпочинати введення слова короткими та довгими тапами. Якщо буква вгадана правильно, то після введення вона з’явиться над хом’яком. Інакше доведеться розпочинати введення слова заново.

На сьогоднішній день актуальний код Морзе:

Це легкий та швидкий спосіб отримати мільйон монет у Hamster Kombat.

Exit mobile version