Site icon Вечерние Вести

Таро-гороскоп, удача чекає Тельців, а Овни чекають на неприємності

На суботу 8 червня з’явився прогноз карт Таро, повідомляють “Вечірні Вісті” з посиланням на Your Tango.

Овни можуть бути переможені сумнівами та невпевненістю у собі. Їм потрібно постаратися не піддаватися паніці та не опускати руки. Тільці чекають на вдалий день, який буде сповнений сюрпризів. Близнюки повинні звертати більше уваги на знаки та інтуїцію. На рак чекають можливі грандіозні зміни. Також є шанс того, що вони будуть на краще.

Леви не повинні приймати все близько до серця. Потрібно постаратися відпустити ситуацію та не втручатися у поточні події, спостерігайте за розвитком подій. Діви повинні прислухатися до інтуїції та бути готовими до несподіваних новин. Терези можуть трохи відпочити. Не варто брати на себе чужі обов’язки та женуться за нездійсненними мріями.

Скорпіони мають провести час із близькими. Приємні бесіди дадуть позитив. У Стрільців можливі розчарування. Якщо щось демотивує – треба змінити ситуацію. Козероги повинні поставити свої почуття та особисте життя на перше місце. Водоліїв чекає непростий вибір. Варто зважити всі “за” і “проти” з урахуванням порад друзів. Риби повинні відмовитися від того, що не приносить радості.

Цих знаків Зодіаку чекає «Біла смуга» у житті.

Exit mobile version