Site icon Вечерние Вести

Rheinmetall отримав замовлення на виробництво мінометних снарядів від однієї з країн НАТО

Будівля Rheinmetall

Rheinmetall отримав замовлення на виробництво мінометних снарядів від однієї з країн НАТО

Технологічна група Rheinmetall отримала замовлення від клієнта НАТО на виробництво мінометних снарядів для збройних сил однієї з країн-учасниць альянсу. Сума контракту, укладеного у третьому кварталі 2024 року, становить десятки мільйонів євро, повідомляють “Вечірні Вісті” з посиланням на прес-службу Rheinmetall.

Rheinmetall Expal Munitions S.A.U. виготовить сотні тисяч мінометних снарядів різних типів. Постачання розпочнеться влітку 2025 року і завершиться 2026 року. Контракт також включає додаткові послуги із запуску виробництва, підтверджуючи досвід компанії у цій сфері.

Rheinmetall залишається важливим гравцем у модернізації збройних сил НАТО. У травні компанія оголосила про спільне виробництво систем ППО в Україні, і одне з підприємств уже розпочало роботу.

Також цього літа Rheinmetall та “Укроборонпром” відкрили цех для ремонту та виробництва бронетехніки. На додаток, Іспанія замовила у компанії системи подачі палива для артилерійських боєприпасів. Rheinmetall поставити Україні додаткові мобільні шпиталі.

Вже відомо який проект готують Румунія та німецька компанія Rheinmetall.

Exit mobile version