Site icon Вечерние Вести

Поради щодо вибору вживаного планшета

Планшети Б/В дають змогу значно заощадити сімейний бюджет. Але тільки за умови правильного вибору. Ми підібрали кілька порад, які допоможуть вдало та вигідно купити таку річ.

Цілісність дисплея

Найдорожче в планшеті — це дисплей, заміна якого може обійтися в 50-80% від ціни пристрою. Тому під час вибору переконайтеся у відсутності видимих пошкоджень і неробочих пікселів. Зробити це просто — попросіть продавця завантажити білу картинку і відкрийте її на весь екран. На світлому тлі ви відразу побачите чорні точки битих пікселів та інші пошкодження матриці. Якщо колір рівний, то все в порядку. 

Продуктивність

У кожного планшета є заявлені характеристики. Крім ознайомлення з ними потрібно переконатися, що система все ще стабільно працює. Адже часто буває, що віруси або знос внутрішнього сховища уповільнює роботу пристрою. І виправити це буде дуже складно. Тому попросіть продавця встановити спеціальний додаток на кшталт AnTuTu Benchmark і запустити тест. Цей застосунок доступний безкоштовно в Play Market. Після тесту ви зможете подивитися результат перевірки і порівняльну таблицю. Якщо показники дуже низькі, то варто відмовитися від покупки такого пристрою.

Бездротові функції та аудіосистема

Перед покупкою також варто перевірити роботу всіх бездротових модулів, роз’ємів і внутрішніх компонентів планшета. Серед них модуль Wi-Fi (досить спробувати підключитися до будь-якої мережі), Bluetooth, 3G (за наявності). Також увімкніть будь-яку музику, щоб перевірити якість аудіо. Скористайтеся диктофоном, щоб перевірити мікрофон.

Усе це допоможе вам уникнути фінансових втрат під час купівлі планшета. А якщо шукаєте, де саме купити пристрій, то зверніть увагу на Allmart. Це 

всеукраїнська дошка безкоштовних оголошень, де є великий вибір товару від приватних осіб і малого бізнесу. Ціна вживаних пристроїв там невелика, що дасть змогу заощадити сімейний бюджет.

Exit mobile version