Site icon Вечерние Вести

На Чернігівщині сапери вилучили частину російської ракети Х-59

ДСНС

На Чернігівщині сапери вилучили частину російської ракети Х-59

У Чернігівській області сапери успішно вилучили та знешкодили частину російської керованої ракети Х-59, яка була виявлена ​​на відкритій території, повідомляють “Вечірні Вісті” з посиланням на ДСНС.

Фахівці акуратно транспортували залишки ракети до спеціально підготовленого місця та провели контрольований вибух для їхнього безпечного знищення. ДСНС нагадує, що у разі виявлення вибухонебезпечних предметів або залишків боєприпасів категорично забороняється торкатися їх. Про будь-яку знахідку необхідно негайно повідомляти за номером “101”, щоб фахівці могли оперативно знешкодити небезпечні предмети.

Крім того, нещодавно на Миколаївщині вибухотехніки знешкодили бойову частину російської ракети Х-59, яка містить 300 кг вибухівки. На Сумщині сапери успішно знищили 250-кілограмову авіабомбу ФАБ-250 та бойову частину збитого дрону “Герань-2”. А на Рівненщині фахівці знешкодили бойову частину дрону “Шахед”, що не розірвалася, що підкреслює важливість і складність їх роботи із забезпечення безпеки населення. РФ атакувала аеропорт Запоріжжя ракетою Х-59.

На Чернігівщині погоріли на хабарі чиновники райради і РДА.

Exit mobile version