Site icon Вечерние Вести

Канадські інструктори навчають військових ЗСУ складним медичним навичкам

українські військовослужбовці проходять навчання з медицини

Канадські інструктори навчають військових ЗСУ складним медичним навичкам

Канадські інструктори у рамках навчальної місії UNIFIER навчають українських військових складним медичним навичкам, які суттєво підвищують шанси на виживання після поранень, повідомляють “Вечірні Вісті” з посиланням на Facebook Генерального штабу ЗСУ.

У ході інтенсивного навчання солдати відпрацьовують дії на манекенах, відпрацьовуючи такі важливі навички, як встановлення внутрішньовенних канюль та інтубаційних трубок. Ці навички відіграють ключову роль у забезпеченні медичної допомоги бійцям, які постраждали на полі бою, та значно збільшують їхні шанси на виживання після отриманих травм.

Крім того, важливим елементом підготовки є тренування у темряві. Це дозволяє українським військовим адаптуватися до роботи у несприятливих умовах, які можуть виникнути у реальних бойових діях, де можуть бути обмежені умови видимості. Такі тренування допомагають відточити навички та підготуватися до будь-якої бойової ситуації.

Місія UNIFIER спрямована на посилення бойових можливостей українських військових, зокрема у медичній сфері, що допомагає підвищувати загальний рівень підготовки Сил оборони України. Україна запропонувала північноєвропейським державам підготувати по одному батальйону ЗСУ.

Буданов назвав фактори, що створюють серйозні проблеми ЗСУ на полі бою.

Exit mobile version