Site icon Вечерние Вести

Дозвіл на зброю і не лише: у “Дії” з’явиться 6 нових послуг

Ілюстративне фото

Дозвіл на зброю і не лише: у "Дії" з'явиться 6 нових послуг

У додатку “Дія” незабаром з’являться нові послуги, включно з відображенням дозволу на зброю, повідомляють “Вечірні Вісті” з посиланням на Telegram міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова.

У додатку можна буде побачити інформацію про дозволи на зброю та замовити витяг з реєстру. Також з’явиться функція перевірки легальності алкоголю та тютюну, надсилання копій документів, цифровізація бізнес-декларацій та ліцензій, а також можливість повідомляти про проблеми зі зв’язком при відключенні електрики.

“Дія” продовжує розширювати свої сервіси, покращуючи функціонал для громадян та бізнесу. Наприклад, з’явиться цифровий підпис для юридичних осіб, що спрощує документообіг. Деякі з цих послуг будуть доступні вже найближчим часом, а команда програми інформуватиме користувачів про нові запуски через соцмережі. Крім того, молоді підприємці до 25 років можуть подати заявку на грант до 150 000 грн. для відкриття бізнесу в рамках програми “Своя Справа” через портал “Дія”. Знищено танки та сотні бліндажів, у МВС розповіли про роботу Нацгвардії за останні тижні.

Британська розвідка пояснила дії російської авіації у Чорному морі.

Exit mobile version