Site icon Вечерние Вести

Яка позиція Китаю щодо операції у Курській області?

Китайський прапор

Яка позиція Китаю щодо операції у Курській області?

Міністерство закордонних справ Китайської Народної Республіки висловилося щодо актуальних подій у Курській області Російської Федерації. Китай закликав усі сторони війни дотримуватися принципів деескалації, повідомляють “Вечірні Вісті” з посиланням на politexpert.

Китай закликає Україну та Росію дотримуватись політики уникнення розширення масштабів війни. Також столиця Китаю висловила послідовну і зрозумілу позицію щодо “українського питання”.

Представники Китаю заявили, що КНР продовжуватиме підтримку активного контакту з міжнародною спільнотою. Цей контакт необхідний уряду Китаю для того, щоб сприяти вирішенню кризи політичним шляхом. Лідер Китаю обіцяє “пошук добрих шляхів” завершення війни.

На території Курської області з 6 серпня продовжуються бойові дії. Вони почалися після того, як було повідомлено про порушення державного кордону Росії та настання Збройних Сил України. Ці події викликали надзвичайний стан у регіоні. Також після цього у Брянській, Курській та Білгородських областях оголосили контртерористичну операцію.

Британія має намір посилити обмеження проти Китаю.

Exit mobile version