Site icon Вечерние Вести

У президентських перегонах у США немає явного лідера

Тармп та Харріс

У президентських перегонах у США немає явного лідера

Оновлені дані загальнонаціональних опитувань не виявляють явного лідера у президентських перегонах: 50% виборців підтримують Камалу Харріс, а 49% – Дональда Трампа, повідомляють “Вечірні Вісті” з посиланням на CNN.

З п’яти опитувань два дають Харріс невелику перевагу, а три фіксують практично рівні шанси обох кандидатів. В опитуванні Fox News від 16 жовтня Трамп отримав 50% підтримки, а Харріс – 48%.

За даними Fox, 80% прихильників Трампа заявили, що голосують саме за нього, а не проти Харріс. Водночас, 66% виборців Харріс повідомили, що підтримують її, а не просто виступають проти Трампа.

Основні мотиви виборців відрізняються: прихильники Харріс називають серед причин неприязнь до Трампа, захист демократії та права на аборт. Прихильники Трампа виділяють економіку, імміграцію та особисті якості кандидата. Президентські вибори у США відбудуться 5 листопада. Підсумок, ймовірно, вирішать штати, що коливаються, такі як Пенсільванія. Трамп та Харріс замість других дебатів можуть дати інтерв’ю.

Харріс наполягає на нових дебатах із Трампом.

Exit mobile version