Вторник , 19 Март 2024
Политика

“Потік гробів не лякає”: журналіст пояснив, що може зупинити Путіна в Україні

Журналіст вказав, що зупинить Путіна / Фото: REUTERS

Єдине, що може зупинити президента РФ Володимира Путіна у випадку повномасштабної агресії в Україні – це наявність у ЗСУ найновішого й найточнішого озброєння.

Таку думку висловив білоруський журналіст Валерій Калиновський, пише “Апостроф“.

“Путін зібрав біля українських кордонів і в анексованому Криму величезну військову силу. Українцям не залишається нічого іншого, як захищати свою землю від загарбників. Для Путіна це вже не буде “легкою прогулянкою”, як це було в 2014 році в Криму, бо Україна вже може завдати значного удару по російських військах”, – розповів Калиновський.

За словами журналіста, в разі відкритого збройного протистояння Росії і України це може стати дуже кривавим конфліктом і закінчитися для Путіна погано.

“У Путіна немає такого ставлення до власних людей, як, приміром, в країнах Заходу і його не лякає нескінченний потік гробів до Росії з України. Сльози матерів загиблих на Донбасі псковських десантників на нього аж ніяк не вплинули, він продовжує свою агресивну лінію поведінки, а його контингент на Донбасі всі ці роки продовжує воювати. …Зупинити Путіна в Україні може міцна зброя, сила, навчена армія, потужне сучасне озброєння – “Джавеліни”, гармати, безпілотники, які здатні знищити застаріле російське озброєння радянських часів. Ось це єдиний захист”, – резюмував він. 

Апостроф

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Что Зеленский и МИД Польши считают о “выборах” в Российской Федерации?

Министерство иностранных дел Польши и Владимир Зеленский высказались о "выборах" президента РФ.

Прибытие военных Франции в Одессу будет виной России, – Макрон

Действующий лидер Франции заявил о том, что есть отправит войска в Украину.

Угроза шпионажа: Британия намерена ужесточить ограничения против Китая

Британия планирует сократить число граждан КНР, которые могут въезжать в страну.