Site icon Вечерние Вести

Юлія Тимошенко зустрілася з Головою Делегації ЄС в Україні

У понеділок, 16 грудня, Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко провела зустріч з Головою Представництва Європейського Союзу в Україні Послом Матті Маасікасом.

Сторони обговорили політичну та соціально-економічну ситуацію в нашій державі та питання співробітництва між Україною та ЄС.

Юлія Тимошенко також привітала Посла з призначенням на посаду та побажала йому успіху у здійснення своїх повноважень.

«Для мене велика честь представляти ЄС в Україні. І я дуже радий з Вами познайомитися та почути Вашу думку про те, що відбувається в Україні», – наголосив Посол Матті Маасікас.

Зі свого боку Юлія Тимошенко подякувала Європейському Союзу за підтримку та наголосила на необхідності продовжувати політику санкцій проти країни-агресора Росії до встановлення миру в Україні та повернення окупованого Донбасу та анексованого Криму нашій державі.

Сторони також обговорили результати зустрічі у Нормандському форматі, яка відбулася 9 грудня. Лідер «Батьківщини» висловила своє занепокоєння стосовно того, що вперше в історії роботи Нормандського формату на рівні президента України легітимізовано «формулу Штайнмаєра», яка буде інкорпорована в українське законодавство.

У зустрічі також взяв участь заступник Голови партії «Батьківщина», перший заступник голови Комітету ВРУ у закордонних справах Григорій Немиря.

ba.org.ua

Exit mobile version