Site icon Вечерние Вести

Іван Крулько: ОПЗЖ намагається вкрасти перемогу в «Батьківщини» у м.Торецьк

«Опозиційна платформа – За життя» намагається сфальшувати вибори на 52 мажоритарному округу (м. Торецьк, Донецьк), де кандидат від «Батьківщини» Євген Яковенко обходить їхнього представника на 900 голосів.

Таку заяву зробив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час ефіру на телеканалі NewsOne.

«Зараз маємо унікальну ситуацію на 52 окрузі. За даними протоколів ДВК (із мокрими печатками), кандидат від «Батьківщини» Євген Яковенко обходить на 900 голосів представника від «ОП – За життя». ЦВК вбили дані лише 7% голосів. Робота Окружної виборчої комісії заблокована, їй не дають змоги приймати рішення», – зазначив народний депутат.

Користуючись нагодою, парламентарій звернувся до новообраних народних депутатів із закликом зупинити спробу сфальшувати вибори та відстояти чесні результати.

«Люди зробили свій вибір і нам треба його відстояти, а не повертатись до старих схем, від яких Україна вже нібито відійшла. Ці вибори мають бути визнані всіма міжнародними спостерігачами, як вільні, чесні та демократичні. І нехай Євген Геннадійович Яковенко у Торецьку буде обраний депутатом», – підсумував Іван Крулько.

 

ba.org.ua

Exit mobile version