Site icon Вечерние Вести

Юлія Тимошенко: «Ощадбанк» нахабно приватизують просто на очах народу і нового президента

Сьогодні ми бачимо, як кланова система намагається «перемолоти» та підпорядкувати собі нову владу. І якщо президент Зеленський не зможе змінити кредитно-фінансову політику держави, не змінить керівництво Нацбанку, яке 5 років допомагало витягувати гроші з кишень українців і нищити «середній клас», це означатиме, що стара система його перемогла.

Про це Юлія Тимошенко заявила в прямому ефірі телеканалу NewsOne.

Лідер «Батьківщини» обурилися тим, що політичною невизначеністю і передвиборчим хаосом представники старої влади користуються, для того щоб розтягнути залишки державного майна та національного надбання.

Як приклад, вона навела рішення уряду, яке фактично готує приватизацію «Ощадбанку».

«Це ніщо інше, як відбирання ключової стратегічної власності України. І це відбувається на очах у нас і нового президента, – обурилася Юлія Тимошенко. – За спиною в народу державний банк нахабно переписується у приватне акціонерне товариство. За такими оборудками зазвичай йде продаж акцій і, схоже, до цього «Ощадбанк» вже підготували».

Вона нагадала, що йдеться про системний банк, відповідальний за збереження заощаджень мільйонів українців: «Це питання надзвичайної ваги, йдеться про безпеку громадян і всієї країни, а на нього майже не звертають уваги».

ba.org.ua

Exit mobile version