Site icon Вечерние Вести

Андрій Ніколаєнко: На парламентських виборах потрібно обирати насамперед компетентного прем’єр-міністра

Від результату парламентських виборів залежатиме, хто стане наступним прем’єр-міністра і, по суті, візьме персональну відповідальність за економіку країни в надзвичайно складний час.

Про це заявив кандидат у народні депутати від «Батьківщини» Андрій Ніколаєнко у прямому ефірі телеканалу ZIK.

«Голосуючи за конкретну партію, потрібно розуміти, що кожен з нас насамперед обирає прем’єра – людину, яка керуватиме урядом. Найбільша проблема у тому, що окремі люди, які зараз претендують на цей пост, зіштовхуються із серйозним викликом – відсутністю компетенції, досвіду та розуміння. Держава перебуває в надзвичайно складному становищі. Тож зараз точно не час експериментувати: українська економіка цього не витримає», – переконаний він.

Як відзначив Андрій Ніколаєнко, у майбутній коаліції необхідно зберегти певний баланс молодості та досвіду, коли нові обличчя працюватимуть разом із досвідченими професіоналами, які готові приймати існуючі виклики і давати на них гідну відповідь.

Кандидат у депутати також додав, що наразі громадськість не турбують рейтинги політичних партій. Важливо інше – для чого кожна політична сила йде у парламент, пояснив він: «Люди хочуть знати, що конкретний політик зробив у своєму житті, який у нього досвід та компетенція, яку користь він може принести країні».

ba.org.ua

Exit mobile version