Site icon Вечерние Вести

Росіяни зруйнували пожежну частину у Шостці: постраждали рятувальники

Зруйнувана пожежна частина

Росіяни зруйнували пожежну частину у Шостці: постраждали рятувальники

У ніч на 19 жовтня російські війська завдали удару по пожежній частині в Шостці Сумської області. Постраждали рятувальники, повідомляє ДСНС, повідомляють “Вечірні Вісті” з посиланням на Державну службу з надзвичайних ситуацій у Telegram.

Внаслідок авіаудару будівлю пожежного підрозділу було частково зруйновано, а шість одиниць техніки пошкоджено. На момент атаки особовий склад перебував у укритті, але п’ятеро рятувальників отримали поранення та були госпіталізовані.

Пізніше прокуратура уточнила, що кількість постраждалих зросла до восьми. Окупанти скинули три керовані авіабомби на центральну частину міста, пошкодивши навчальні та медичні установи, житлові будинки та транспорт. Під завалами однієї з будівель знайшли тіло загиблого чоловіка.

У ніч на 19 жовтня російські війська також атакували Сумську область дронами та бомбами, що спричинило пошкодження об’єктів енергетики та введення аварійних відключень світла. Обстрілом торкнулися також критичної інфраструктури в Чернігівській області. У Києві ворог атакував дронами, уламки одного з них поранили жінку. Українські бійці зруйнували РЕБ ЗС РФ з безпілотника.

У Сумах зруйнували навчальний заклад.

Exit mobile version