Site icon Вечерние Вести

Росія атакувала Україну понад 100 ракетами та дронами

Український військовий

Росія атакувала Україну понад 100 ракетами та дронами

Росія атакувала Україну понад 100 ракетами та дронами, ППО збила 42 дрони та 4 ракети, повідомляють “Вечірні Вісті” з посиланням на Telegram Повітряних сил ЗСУ.

За даними Повітряних сил ЗСУ, вночі 19 жовтня ворог завдав ударів керованими ракетами та дронами “Shahed” з напрямків Чорного моря, Курська, Єйська та Приморсько-Ахтарська. Загалом зафіксовано до 98 безпілотників та шість ракет Х-59/69.

Атаки відбивались авіацією, зенітними комплексами, підрозділами РЕБ та мобільними групами Сил оборони. В результаті було знищено 42 дрони в різних областях, включаючи Одеську, Сумську, Київську та Херсонську. Частина дронів поки вважається втраченими, інформація уточнюється.

Під час атак в Україні кілька разів оголошували тривогу. Близько 7:00 тривога була пов’язана з ракетною загрозою, а в Черкасах пролунали вибухи. Київ також зазнав нападу дронів — всі цілі збиті, але одна жінка отримала поранення.

Крім того, у Шостці (Сумська область) пошкоджено об’єкти енергетики та інфраструктури, постраждали вісім людей, включаючи рятувальників, після удару по пожежній частині. У деяких районах спостерігаються відключення світла. Росія атакувала з безпілотника дитину та медиків у Херсонській області.

Над Києвом збили “Кинджали”, що летіли на Старокостянтинів.

Exit mobile version