Site icon Вечерние Вести

Понад 200 бойових зіткнень за добу: Генштаб оновив ситуацію на фронті

Військові

Понад 200 бойових сутичок за добу: Генштаб оновив ситуацію на фронті

За останню добу сталося 210 бойових зіткнень. Українські війська продовжують утримувати позиції та завдають ворогові значних втрат, повідомляють “Вечірні Вісті” з посиланням на прес-службу Генерального штабу ЗСУ.

Російські сили завдали 62 авіаударів і скинули 113 керованих бомб, а також здійснили понад 4060 обстрілів, включаючи 125 з реактивних систем залпового вогню. Для атак було задіяно близько 1450 дронів-камікадзе.

Сили оборони України у відповідь вразили 20 місць зосередження ворога та інші важливі об’єкти. Активні бої точилися на Харківському, Куп’янському, Лиманському, Краматорському та інших напрямках, де українські бійці успішно відбили численні атаки.

На кордоні з Чернігівською та Сумською областями ворог активно використовує артилерію та авіацію. У Курській області російська авіація завдає ударів по власній території. Минулої доби Росія втратила 1530 військових, збільшивши загальні втрати до 675,8 тисяч осіб з початку вторгнення. ЦАХАЛ не дозволить “Хезболлі” залишитися на півдні Лівану.

Генштаб повідомив, що Покровський напрямок вже не найактивніший.

Exit mobile version