Site icon Вечерние Вести

На Одещині побилися підлітки: поліція відкрила справу

Шеврон поліції

На Одещині побилися підлітки: поліція відкрила справу

На Одещині стався конфлікт між двома підлітками, що призвело до порушення кримінальної справи, повідомляють “Вечірні Вісті” з посиланням на PolitExpert.

Правоохоронці виявили у соцмережах відео, на якому 17-річний хлопець побиває 16-річного. Батькам юнаків повідомили про те, що сталося. Мати постраждалого звернулася до поліції, вимагаючи притягнути до відповідальності кривдника. Встановлено, що обидва підлітки навчаються та живуть у гуртожитку навчального закладу у Подільському районі.

Інцидент трапився вночі 11 жовтня на території навчального закладу на тлі неприязних стосунків. Поліція розпочала розслідування за ст. 125 Кримінального кодексу України – умисне легке тілесне ушкодження.

Призначено судово-медичну експертизу, яка визначить характер та ступінь ушкоджень. Нагадаємо, раніше у Києві дівчата-підлітки побили 12-річну школярку на футбольному полі, після чого також було розпочато кримінальне провадження. На Одещині повернули мобілізованих екс-в’язнів, які втекли з військової частини.

Військові сапери успішно знешкодили міну на Одещині.

Exit mobile version