Site icon Вечерние Вести

На фронті від початку доби сталося майже 100 боїв

Фронт

На фронті від початку доби сталося майже 100 боїв

6 жовтня на фронті зафіксовано 99 бойових зіткнень, з найбільшою активністю на Покровському, Лиманському та Торецькому напрямках, повідомляють “Вечірні Вісті” з посиланням на звіт Генштабу ЗСУ у Telegram.

Війська РФ завдали 6 ракетних ударів, 72 авіаударів та 653 атаки дронами-камікадзе, а також провели понад 3400 обстрілів позицій українських сил. На Харківському напрямку росіяни п’ять разів атакували позиції ЗСУ в районі Стариці та Вовчанська, але зазнали втрат – 58 солдатів, а також знищено 14 артсистем та 33 дрони. У районі Куп’янська противник здійснив 11 атак, у Лиманському напрямку зафіксовано 18 штурмів.

Активні дії продовжуються також на Краматорському, Торецькому та Покровському напрямках, де зафіксовано безліч атак. Всього за день знищено 126 та поранено 157 російських солдатів, а також знищено кілька одиниць техніки. На Наддніпрянському напрямку ворог не досяг успіху, а операція українських сил у Курській області триває. Генштаб відзначив стійкість українських воїнів із кількох бригад. На фронті відбувся 91 бій, понад третина з них на Покровському напрямку.

У Генштабі розповіли про ситуацію на фронті.

Exit mobile version