Site icon Вечерние Вести

Що таке Notcoin від Telegram: як майнити для чого і як продати ноткоїни?

Що таке Notcoin від Telegram: як майнити для чого і як продати ноткоїни?

Що таке Notcoin від Telegram: як майнити для чого і як продати ноткоїни?

Чому Notcoin у Телеграмі став таким популярним? Чи має він перспективи включення у список криптовалютних бірж? Які особливості Notcoin у Телеграмі? Детальний огляд допоможе відповісти на найпоширеніші запитання про новий клікер-бот від Павла Дурова.

Що таке Notcoin у Телеграмі?

Notcoin – це ігровий проект, клікер-бот, мем-монета на блокчейні TON, що працює в месенджері Телеграм. Мета проекту – знайомство мільйонів користувачів з інфраструктурою TON через захоплюючу гру.

Граючи, користувачі можуть здобувати віртуальні монети, які потенційно можна обміняти на токени. Наразі проект не має власного токена, а здобуті монети є внутрішньоігровими балами. Про перспективи проекту розповімо пізніше.

Можливо, назва Notcoin натякає на маркетингову стратегію ANALOS та схожих проектів, адже NOT є зворотньою стороною назви блокчейна TON. Успіх мем-токенів (криптовалют, заснованих на популярних інтернет-мемах) також залучає увагу до цієї гри, яка стала трендом 2024 року.

З моменту запуску розробники повідомили про 150 000 активних користувачів. Станом на 15 січня, загальна кількість гравців перевищила 11 млн, і продовжує зростати щодня.

Важливо: ви можете здобувати монети безкоштовно. Жодних інвестицій не потрібно.

Чи можна купити монету? Ні. На даний момент купівля і переказ ноткоїнів недоступні. Але ходять чутки, що ціна 1 ноткоїна становить приблизно 0,0001$.

Як грати у Notcoin Телеграм: короткий огляд

Для початку вам потрібно з мобільного телефону перейти за посиланням https://t.me/notcoin_bot?start=r_573869_6413428 і настинути Start. У мобільній версії Телеграма користувачі можуть заробляти внутрішньоігрові монети Notcoin. Для цього потрібно:

  1. Відкрити Телеграм-бота Notcoin.
  2. Натиснути “Погнали” у головному меню.
  3. Для додаткової інформації натисніть “Як грати” або “Повне керівництво”.
  4. Натисніть “Погнали” у головному меню.
  5. Клікніть будь-де.

Як грати у Notcoin Телеграм, Джерело: lifter.com.ua

Що далі?

Звісно, кліки – це лише частина процесу майнінгу. У Notcoin Телеграм є квести та ігрові досягнення. Ви також отримуєте додаткові нагороди за кожного запрошеного друга та його успіхи в грі. Якщо ваш друг не має Telegram Premium, ви обидва отримаєте по 2500 ноткоин; якщо він є – 50,000 Notcoin для кожного.

Вивчаючи функціонал, ви відкриєте більше цікавих можливостей, наприклад, tap-bot – корисний помічник, який збиратиме монети, коли ви офлайн (так що купіть його якнайшвидше).

Як вивести гроші Notcoin Телеграм?

Розглянемо перспективи Notcoin Телеграм. Одне з найпоширеніших питань користувачів – як вивести гроші з notcoin. На даний момент монета Notcoin не є ліквідною, хоча ви вже можете побачити її на CoinMarketCap.

Команда Телеграм додала інтриги, повідомивши на недавній конференції про приблизну ціну продажу у 10 доларів за 100 тис. ноткоінів. Однак це поки що неофіційно і лише сподівання на майбутнє на централізованих біржах.

Чи можна зробити щось зараз? Спробуйте відслідковувати OTC у Телеграм – є люди, готові купити монети за реальні гроші.

Exit mobile version