Вечерние Вести

Notcoin: Ігрові битви та спілки – як користувачі множать свої монети

Notcoin одна з перспективних криптовалют, яка створена завдяки месенджеру Telegram. У Східній Європі відповіли на питання, що часто ставляться щодо даної валюти, повідомляють “Вечірні Вісті” з посиланням на Notcoin.

Користь Notcoin

На сьогоднішній день Notcoin є мем-монетою, яка розвивається у щось більше. Тим не менш, монета дуже популярна у гравців різного віку, що дозволяє розвиватися.

Також монета Notcoin навчає своїх користувачів користуватися екосистемою TON. Таким чином, знання людей в області криптовалютів посилюються, а самі криптовалюти набирають популярності.

Скільки заробили на Notcoin

У Notcoin беруть участь вже понад 23 мільйони людей, які загалом заробили 18,6 трильйонів монет. Ці користувачі заробили монети без складних схем та капч, просто тапаючи на екран.

Всі користувачі Notcoin очікують на можливість реалізувати свої монети в матеріальному плані.

Підтримка інших гравців

Гравці можуть об’єднуватись у сквади для того, щоб отримувати більше вигоди від цього проекту. Також команди можуть брати участь у битвах між собою. Дані битви відбуваються за умов набору монет. Яка команда отримає більше монет за відведений час – та й переможе у битві сквадів. На сьогоднішній день вже пройшла одна масштабна битва сквадів, у якій переможці отримали 2 мільйони HE.

Нагадаємо, що вже відомо, як проводити майнінг цієї криптовалюти.

Exit mobile version