Вечерние Вести

Де можна купити криптовалюту: варіанти криптобірж

В Україні крипторинок розвивається дуже стрімко, за рахунок чого виникає дедалі більше сервісів із розширеним функціоналом. Сьогодні українські криптовалютні біржі мають попит не лише локально, а й у всьому світі. Завдяки цьому майданчики активно вдосконалюються та масштабуються.

Популярність проектів пов’язана з їх унікальними механізмами торгівлі, оптимальними умовами для торгових операцій. При цьому підтримується висока швидкість виконання процесів. Як результат – отримати прибуток можна швидко та з комфортом.

Популярні в Україні криптоплатформи

Щоб купити криптовалюту, ви можете вибрати один із наведених нижче сервісів. Ці майданчики встигли довести свою ефективність як для новачків, так і для досвідчених трейдерів.

WhiteBIT

Найбільша в Європі криптобіржа із середнім рівнем торгів та високим рівнем безпеки. Заснована в 2018 році та входить до числа централізованих сервісів. Ресурс має ліцензію на операції як із фіатними грошима, так і з цифровими монетами. Українська біржа криптовалют пропонує понад 450 торгових пар, найактивнішою з яких залишається BTC/USDT.

Торгівля доступна у двох варіантах – спотова та маржинальна. Обов’язковою вимогою є верифікація користувача. Для оплати та виведення коштів можна використовувати картку. До екосистеми платформи входить декілька продуктів: децентралізована біржа WhiteSwap, система обробки криптовалютних платежів Whitepay та P2P-майданчик Bitcoin Global для обміну крипти. Для підтвердження особи біржа криптовалют в Україні пропонує скористатися державним порталом послуг Дія.

Binance

Один із найбільших сервісів у світі, який також є популярним і серед українців. Користувачам доступні десятки пар крипто-крипто та крипто-фіат. Торгівля пропонується в класичному, просунутому та маржинальному вигляді. Купівля монет можлива одразу з картки з миттєвим обміном. Додатково інтегрована P2P-платформа прямого обміну активами між користувачами. Біржа також випустила власний токен BNB, який сьогодні затребуваний серед трейдерів.

ByBit

Криптовалюту в Україні купити можна і на сервісі ByBit, зареєстрованому в 2018 році. Торгівля можлива 4 типами – спот крипто-крипто, безстрокові інверсні контракти, інверсні ф’ючерси, безстроковий USDT. Користувачам доступна партнерська та реферальна програма. Мінімальний депозит становить лише 1 дол. На майданчику є базове навчання. Пасивний заробіток реалізований через гнучкий стейкінг, дуал-майнінг, майнінг DeFi.

Exit mobile version