Пятница , 19 Апрель 2024
Культура

В родині Енріке Іглесіаса очікується поповнення, – ЗМІ

Енріке Іглесіас і його дружина Анна Курнікова готуються знову стати батьками. Про це повідомляє видання Telemundo Entretenimiento.

Відомо, що чутки про вагітність 38-річної російської тенісистки і фотомоделі Анни Курнікової з’явилися ще в кінці 2019 року. Тоді папараці вдалося сфотографувати кохану Енріке під час прогулянки, на ній була куртка вільного крою через яку був помітний кругленький животик. Але зіркове сімейство ніяк не відреагувало на подібні заяви.

Але нещодавно іспанські ЗМІ, які посилаються на людину, близьку до оточення Іглесіаса і його дружини, заявили, що Анна справді вагітна третьою дитиною і знаходиться на останніх місяцях вагітності. Кажуть, що малюк повинен з’явитися на світ вже в березні.

Нагадаємо, що популярний співак Енріке Іглесіас і Анна Курнікова зустрічаються з 2001 року, хоча офіційно свої відносини не оформляють. В ЗМІ ходили чутки, що пара таємно рассписалась, але знаменитості їх не підтверджують і не спростовують. У 2017 році Анна народила коханому двійню: сина Ніколаса і дочку Люсі.

comments.ua

Leave a comment

Добавить комментарий

Погода

Новости по теме

Как планируют реабилитировать украинский язык в Украине и во всём мире?

Министерство культуры поддержало укрепление статуса украинского языка.

Классика романтики: Почему “Завтрак у Тиффани” стоит посмотреть

Романтические фильмы являются полезной для ментальной разгрузки практикой.

После долгого перерыва: Алла Пугачёва выпустила новую песню в Израиле

Алла Пугачёва, которая ранее выехала в Израиля на фоне войны внезапно представила...