Site icon Вечерние Вести

Творці зіркової комедії «Скажене Весілля 2» представили перший тизер стрічки

Відсьогодні на офіційних сторінках фільму в соціальних мережах та в усіх кінотеатрах країни стартувала перша тизерна кампанія комедії «Скажене Весілля 2».

Події нового фільму відбуваються через рік після «Скаженого Весілля». Ще один сюрприз, Ще одна донька та Ще одне #СкаженеВесілля чекає на улюблених героїв. Погоня, новий зять, онука Тараса, Назарій Запухляк, отець Євлампій, монахи, зірковий каст, багато скажених пригод та ще більше якісного українського гумору!

 «Історія у «Скаженому Весіллі 2» має не тільки відбуватись за всіма канонами, що ми винайшли у першій частині, не лише бути логічним її продовженням. Вона мусить перевершити свою попередницю. Стати ще більш несподіваною, яскравою, смішною. Ще більш скаженою! Наші сценаристи Микола Куцик й Олексій Приходько з такою задачею справились на всі 100%. А тепер час перенести це з паперу в тривимірний світ кіно – починається найцікавіше!», – прокоментував продюсер стрічки та виконавець ролі Назарія Запухляка Юрій Горбунов. 

Для майбутніх глядачів творці фільму підготували приємну несподіванку. Олексій Завгородній (Позитив – учасник гуртів «Время и Стекло» та MOZGI) з’явиться у фільмі в новому амплуа. Співак долучиться до комедійного дуету отця Євлампія (Потап) та диякона Пилипона (MONATIK) у ролі хориста Кіндрата. Окрім цього, Позитив  разом з Потапом виступлять у якості музичних продюсерів фільму. А ось хто з акторів виконає роль нових наречених у другій частині фільму, творці поки тримають у секреті.

Як і минулого разу, режисером-постановником комедії «Скажене Весілля 2» став Влад Дикий. Зйомки нової тизерної кампанії відбулись в одному з павільйонів кіностудії FILM.UA.

У ролях: Назар Задніпровський, Поліна Василина, Джиммі Воха-Воха, Юрій Горбунов, Леся Самаєва, Олександр Кобзар, Віра Кобзар, Інна Приходько, Арам Арзуманян, Потап, MONATIK, Олексій Супрун (Петро Бампер), Олексій Завгородній (Позитив), Юрій Горбунов та інші.

У широкий прокат продовження найкасовішої комедії 2018 року вийде під Новий рік – 25 грудня.

«Вечірні Вісті» 

Exit mobile version