Site icon Вечерние Вести

Агентом 007 стане жінка

Британська актриса Лашана Лінч зіграє нового агента 007 в 25-му фільмі про суперагента Джеймса Бонда, зйомки якого проходять в даний час в Італії та Британії.

Як повідомляє видання Daily Mail, такий сюжетний поворот з’явився завдяки втручанню феміністської теле-сценаристки Фібі Воллер-Брідж.

При цьому наголошується, що шанувальники Деніела Крейга в ролі Джеймса Бонда можуть бути спокійні: Лінч отримує номер секретного агента Бонда після того, як він іде з MI6.

Самого Бонда, як і повідомлялося раніше, буде грати Крейг. «Звичайно, Бонда сексуально приваблює нова жінка-агентка 007, і він пробує свої звичайні прийоми спокушання, але збитий з пантелику, коли вони не працюють з блискучою, молодою темношкірою жінкою», – розповіло джерело.

Інсайдер назвав «ключовою» сцену, коли Бонду представили Лінч як нового 007. «Це момент, коли можна впустити попкорн. Бонд як і раніше Бонд, але його як 007 замінила ця приголомшлива жінка», – додав він.

«У кіно є захоплюючі погоні і бійки, і Бонд як і раніше Бонд, але він повинен навчитися мати справу зі світом #MeToo», – підсумувало джерело.

style.nv.ua

Exit mobile version