Site icon Вечерние Вести

Nissan представив нове покоління кросовера Murano

Nissan Murano

Nissan представив нове покоління кросовера Murano

Компанія Nissan представила нове покоління кросовера Murano з оновленим дизайном та двигуном від Infiniti, повідомляють “Вечірні Вісті” з посиланням на прес-службу компанії.

Модель, що випускалася без значних змін з 2014 року, тепер набула сучасного вигляду, що нагадує китайський Pathfinder. Зовні виділяються масивні грати радіатора з горизонтальними світлодіодними елементами та широка задня світлова смуга.

Murano став ширшим на 66 мм, що збільшило простір у салоні та об’єм багажника до 932 літрів. Кліренс також зріс до 211 мм. Усередині автомобіля встановлені цифрові панелі та сенсорне керування клімат-контролем. Перемикання передач здійснюється за допомогою кнопкового пульта.

Замість варіатора встановлено 9-ступінчастий автомат. Новинка оснащена бензиновим турбодвигуном об’ємом 2,0 літри потужністю 244 к.с., як у моделей Infiniti. У базовій версії – передній привід, а у старших комплектаціях доступний повний. Виробництво стартує на початку 2025 року. У США модель запропонують у чотирьох комплектаціях, але ціни поки що не оголошені. У Петербурзі зупинено колишній завод Nissan, який випускав китайські автомобілі.

Nissan Motor остаточно йде з російського ринку.

Exit mobile version